Home Nieuws Antwerpse straatadrenaline

Antwerpse straatadrenaline

0

Benieuwd wat een doorsnee straat je aan adrenalinepompende activiteiten te bieden heeft? Kom dan aanstaande zondag, 1 september 2013, naar het Antwerpse Park Spoor Noord voor de derde editie van Antwerp Street Kicks. 

De straat is een speeltuin, zoveel is zeker! Niet langer ben je gebonden aan een simpel toertje lopen, een rondje fietsen of met een bal op het plein botsen: er zijn wel heel wat meer mogelijkheden dan dat. Denk maar aan Parcours, waarbij je op een zo efficiënt en snel mogelijke manier van A naar B loopt en hierbij geen dolle sprongen en klims mijdt, of de meer op elegantie gerichte Freerunningvariant. Of Longboarden, waarbij niet langer de kunstjes op je skateboard centraal staan maar eerder de snelheid, wendbaarheid en souplesse. Of nog sneller: BMX, waarbij jouw fiets elke hobbel of obstructie gebruikt om je fenomenaal de lucht in te katapulteren.

Benieuwd naar wat dit allemaal inhoudt? Wil je wel eens op zo’n board of fietsje staan zonder meteen de impulsieve aankoop te moeten doen? Gewoon zin in een gezellige namiddag vol spektakel en zomerse sfeer? Neem dan een kijkje op www.antwerpstreetkicks.be en rep je zaterdag naar Antwerpen!  Een voorsmaakje door de editie van vorig jaar vind je hier.