Home Nieuws Trek betaald de wereld rond

Trek betaald de wereld rond

0

Een internationale wedstrijd organiseren waarbij je een superfijne job in Australië kan winnen? Dat was eerder dit jaar. Een job kunnen winnen waarbij je als “Chief World Explorer” betaald de wereld rondtrekt? Dat is nu de inzet! 

De website BestJobAroundTheWorld van reisorganisatie Jauntaroo zet wel een heel speciale vacature online. Zij zoeken namelijk iemand die graag de wereld rondreist, houdt van massages op het strand, nieuwe culturen durft opsnuiven en veel meer van die dingen die we eerder als “vakantieplanning” zouden zien. Vacature? Ja hoor, om een jaar lang de reiziger uit te hangen, word je zowaar betaald ook.

Wat wordt er verwacht?

Dat je als Chief World Explorer een jaar lang de wereld rondreist, ervaringen opdoet en hier verslag – in foto-, tekst- en videoformaat – uitbrengt op de sociale netwerksites van Jauntaroo.

Hoe kan je de job winnen?

Door het beste van jezelf te laten zien in een filmpje van 60 seconden! Overtuig de jury – en die jury is de hele wereld! – door een onwaarschijnlijk aantal likes te verzamelen op je filmpje, zorg ervoor dat je bij de laatste vijf zit die worden uitgenodigd voor een gesprek, blaas op dat gesprek je toekomstige werkgever omver met jouw reiservaringen en kennis van wereldse cultuur en hop, ’t is in de sacoche!

Deelnemen kan tot 15 september, dus niet talmen! Meer info? www.bestjobaroundtheworld.com