Neptunus Run: je laatste Spartacus afspraak in 2014!

De laatste Spartacus afspraak staat voor de deur. Nog een goede 1.000 plaatsen beschikbaar. Lees er hier alls over.

Op zondag 16 november vindt in het Militair Kamp van Lombardsijde de Neptunus Run plaats: de laatste race in de Spartacus Series. Niet alleen de hindernissen zijn die dag je vijand, maar denk er koude, wind, regen of misschien zelfs sneeuw bij en je weet dat dit enkel voor échte Spartacussen bedoeld is!

 

Op een parcours van 10km moeten de deelnemers een 15-tal hindernissen overwinnen. Droog en proper blijven zal absoluut onmogelijk zijn, deelnemers trekken dus best niet hun mooiste loopkleren of beste loopschoenen aan.

 

Vorig jaar stonden onder meer op het menu: de Army Drill waarbij er gesprongen, gelopen en gekropen werd over en onder hindernissen die zelfs de meest doorwinterde soldaat lieten zweten.  Of wat dacht je van Omaha Beach waarbij je je lopend over duinen en zandbergen en wadend door putten meteen in een heuse veldslag waande!

 

Wil je weten wat je te wachten staat? Bekijk dan HIER de moodvideo van vorig jaar. De verschillende proeven van dit jaar worden in de komende weken bekendgemaakt via de website en facebookpagina.

 

Maximum 4.000 sportievelingen kunnen de uitdaging aangaan. Op dit ogenblik zijn al meer dan 2.500 plaatsen de deur uit en zijn we al talrijker dan in 2013! Schrijf je dus nog snel in als je erbij wil zijn. Van zodra de limiet bereikt is, gaan de inschrijvingen onherroepelijk dicht!

 

Voor elke deelnemer ligt er aan de inschrijvingen ook een uniek Neptunus Run Sportfit Tshirt klaar en aan de finish word je beloond met een prachtige medaille!

 

 

>> Schrijf je hier in!

 

>> Volg Neptunus Run op facebook!

Schermafbeelding 2014-10-17 om 12.26.27

Foto: Alain Buyck.

 

Schermafbeelding 2014-10-17 om 11.52.04

 

Koop lokaal