Home Featured Film The Sun Trip is uit!

Film The Sun Trip is uit!

0
Film The Sun Trip is uit!
The Sun Trip, 7000 km op een zonnefiets

Vier maanden na de tweede editie van The Sun Trip kondigde de organisatie vandaag de video The Sun Trip aan. De film dompelt je in 52 minuten onder in een avontuur dat begint in Chambéry en via checkpoints in Cappadocia en Antalya een lus maakt door 10 landen. Goed voor dik 7000 kilometer fietsplezier en zadelpijn op een zonnefiets.

Directeur van The Sun Trip Florian Bailly is zelf een fervent fietsavonturier gepassioneerd door reizen op zonne-energie. In 2010 fietste hij van Frankrijk tot Shanghai op zijn zelfgemaakt zonne-fiets. Die passie wil hij nu doorgeven en met de film hoopt hij da ook zoveel mogelijk mensen te inspireren.

De beelden uit de film zijn geschoten door technisch directeur en fietser Guillaume Devot en door verschillende deelnemers. Zij maken je deelgenoot van veel avontuurlijke, mooie, humoristische, maar ook moeilijke momenten. De video (opgelet: enkel in het Frans) is voor € 12 verkrijgbaar op DVD of via videostreaming: http://thesuntrip.com/le-dvd-du-sun-trip-2015/[/vc_column_text]

The Sun Trip
Fragmenten te bekijken op www.thesuntrip.com

De volgende editie van The Sun Trip vindt plaats in 2017.

Geïntrigeerd? Lees ons artikel 9000 km op de zonnefiets, een interview met Dirk (53) en Jan (61) die in 2015 deelnamen aan The Sun Trip. Zij haalden samen met drie andere Belgen en een Nederlander de selectie uit meer dan 100 kandidaten. Dirk en Jan leerden elkaar leerden kennen via De Vakantiefietser, een Belgische vereniging van mensen die gepassioneerd zijn door het reizen per fiets, al dan niet gecombineerd met (wild)kamperen. Het duo vertrok al op 14 mei in Gent en voegde zo een extra 2000 kilometer aan de trip toe.

Route The Sun Trip 2015