Home Anders Outdoor Dolle pret op bergsportbeurs Mount Expo

Dolle pret op bergsportbeurs Mount Expo

0
Dolle pret op bergsportbeurs Mount Expo
Far Out op Mount Expo

Wie meer wilde weten over bergsport en alpinisme, moest gisteren op Mount Expo in Sint-Niklaas zijn. Ook Far Out was van de partij op de beurs en verleidde de vele bezoekers tot een portie in de touwen hangen. Kijken even mee!

Mount Expo is hét evenement voor iedereen, jong en oud, met een passie voor bergsport, van bergwandelaar tot klimmer, alpinist, canyoneer en wintersporter. Gisteren organiseerde de Klim- en Bergsportfederatie Mount Expo voor de allereerste keer in Sint-Niklaas. Aan de vele bezoekers te zien, bleek dat een uitstekende keuze.

Fotoshoot op de Far Out-stand

Uiteraard was Far Out met veel goesting van de partij. Bezoekers van onze stand maakten bovendien kans om Petzl-strandstoelen, Klean Kanteen-drinkbussen en Stance-kousen te winnen. Wat ze daarvoor moesten doen? Zichzelf optuigen met helmen, touwen en klimgordels, en zo stoer of lieflijk mogelijk in onze camera kijken. Dat leverde heel wat leuke, hilarische en geanimeerde beelden op, van buitensportmensen… en dieren. Je kan de foto’s bekijken in het Mount Expo-album op onze Facebook-pagina.

Tag jezelf en win!

Zie je jezelf op een van deze foto’s? Tag jezelf dan in je foto en duim dat onze onschuldige hand jou eruit loot. We maken de winnaars op maandag 14 maart bekend. Veel kijk -en tagplezier en laat het vooral niet na om enkele lovende woorden neer te pennen over onze uitstekende modellen of ons te laten weten waarom jij zo graag wil winnen.

Beurs een succes

Bezoekers konden tijdens Mount Expo verschillende sporttakken die de Klim- en Bergsportfederatie, kortweg de KBF, ondersteunt, begeleidt en promoot van dichtbij leren kennen in het paviljoen van de KBF, op de stands van de vele exposanten en in het berghutcafé. Er werden ook verschillende lezingen en workshops georganiseerd. De beurs was wederom een succes. De organisatie en standhouders tevreden en bezoekers eveneens.