Home Lees Far Out Online 2016 Golazo StrongmanRun hindernissenloop in hartje Antwerpen

Golazo StrongmanRun hindernissenloop in hartje Antwerpen

0
Golazo StrongmanRun hindernissenloop in hartje Antwerpen
In de kijker Golazo Fisherman's Friend StrongmanRun hindernissenloop

Sterk, snel en behendig? Kom het bewijzen in centrum Antwerpen tijdens de Fisherman’s Friend StrongmanRun hindernissenloop. Voor de allereerste keer ooit zal een Golazo Runs obstakelparkoers pal in het centrum van een Belgische stad worden neergepoot.

Zondag 29 mei strijkt de Fisherman’s Friend StrongmanRun hindernissenloop neer in hartje Antwerpen. Deze race is al jarenlang een begrip voor lopers die letterlijk geen obstakels uit de weg gaan. Het is één van de oudste hindernissenlopen ter wereld en kent succes over heel Europa. Organisator Golazo heeft al langer ervaring met het organiseren van obstacle runs, maar het concept naar het centrum van een stad brengen, is ongezien. Proeven en hindernissen die normaal in een natuurlijke omgeving zijn opgetrokken, worden opnieuw uitgevonden en in een stedelijke omgeving verwerkt.

StrongmanRun hindernissenloop Antwerpen

In Antwerpen kunnen de lopers kiezen voor een parkoers van tien of achttien kilometer. Start en finish zijn aan Park Spoor Noord, maar het actieterrein voor de deelnemers strekt zich veel verder uit. De meer dan twintig hindernissen liggen verspreid over de pleinen van de binnenstad en het langste traject krijgt er nog een extra lus bij richting haven. De inschrijvingen zijn reeds geopend. Er is slechts plaats voor 5000 deelnemers. Wees er dus snel bij. Info en inschrijvingen via www.strongmanrun.be.

Ben je niet voldaan na de stadse versie, dan kun je je verder uitleven tijdens de KBC Spartacus Series.