Fjällräven Echo-Shell Keb en Abisko

Twee collecties van Fjällräven maken gebruik van het duurzame Eco-Shell, een innovatief materiaal van Fjällräven dat outdoorkleding ademend en waterdicht maakt: Keb en Abisko.

Avonturiers zullen zeker de technische Keb Eco-Shell jas en Keb Eco-Shell broek weten te waarderen. Deze bieden bescherming in zwaar terrein. Wie een huttentocht gaat doen of eropuit trekt voor een dag zet de Abisko Eco-Shell jas en Abisko Eco-Shell broek op zijn lijstje.

Keb Eco-Shell Jacket

Dit Eco-Shell jack van Fjällräven is een zeer functioneel drielaags shelljack van stretch Eco-Shell. Het ontwerp is functioneel en to the point met een vaste capuchon, makkelijk toegankelijke borstzakken en ventilatieopeningen aan de zijkanten. Het is een soepel, technisch jack voor veeleisende avonturen in wisselende weersomstandigheden gedurende het hele jaar. Komt in heren- en damesuitvoering.

Keb Eco-Shell Jacket dames
Keb Eco-Shell Jacket dames

Keb Eco-Shell Trousers

Keb Eco-Shell Trousers is een technische drielaags shellbroek met een goed doordachte pasvorm, lange waterdichte ritsen aan de zijkanten, steekzakken en een riem in de taille. Een perfecte keuze voor trektochten en tochten naar bergtoppen in moeilijk terrein. Komt in heren- en damesuitvoering.

Keb Eco-Shell Trousers
Keb Eco-Shell Trousers

Abisko Eco-Shell Jacket 

Abisko Eco-Shell jacket is een lichtgewicht 2,5-laags jack met vierweg stretch stof en een uitstekend ademend vermogen. Het ontwerp is eenvoudig en functioneel met een verstelbare capuchon, twee steekzakken en een borstzak. Ideaal voor zomerse trektochten in de bergen en in warme weersomstandigheden. Komt in heren- en damesuitvoering.

Abisko Eco-Shell Jacket
Abisko Eco-Shell Jacket

Abisko Eco-Shell Trousers

Abisko Eco-Shell Trousers is een lichtgewicht en compacte 2,5-laags shell broek met uitstekende weersbescherming en optimale ventilatie. De ritsen aan de onderkant van de broekspijpen vereenvoudigen het aan- en uittrekken. Ideaal voor zomerse trektochten in de bergen en in warmere klimaten. Komt in heren- en damesuitvoering.

Abisko Eco-Shell Trousers
Abisko Eco-Shell Trousers

www.fjallraven.nl