Home Lopen Team Far Out krijgt het koud tijdens Spartacus Run

Team Far Out krijgt het koud tijdens Spartacus Run

0
Team Far Out krijgt het koud tijdens Spartacus Run
Team Far Out tijdens Spartacus Run

Ook Far Out was present tijdens de kick-off van de Spartacus Series in Boom. Goed voor een kort verslag, een rits foto’s én een figurantenrol in de opname van ATV. Met onze Stance loopsokken en  Dare 2b loopshirts vielen we in elk geval op.

Eén oog open vroeg in de ochtend en het weer belooft niet veel goeds. Wonder boven wonder blijkt eenmaal op het domein de Schorre in Boom het hele team mooi op tijd om nummers af te halen en al het gerief netjes op te bergen. Op naar de start!

Nee, het weer is echt niet ideaal, maar het trotseren, zullen we. Even enthousiast als onde een stralend zonnetje – dat beelden we er even bij in – gaat iedereen in zijn eigen tempo van start. Tot we voor ehet eerst keer in het ijskoude water moeten. En met ijskoud, dedoelen we IJSkoud. Amper 10 graden, als het al zoveel is. Dat is dus bibberen geblazen.

Waar een wil is, is een weg… Even doorbijten en terug warm lopen, hup naar de volgende hindernis. Elkaar oppeppen, hoort er natuurlijk bij. Een Spartacus loop je immers niet alleen voor jezelf, maar ook voor het hele team: team Far Out! We moedigen elkaar aan, kruipen, springen, zwemmen, lopen… Een uitdaging van formaat. Geloof ons: na 10 km in de kletsnatte regen dan toch de finish bereiken geeft echt wel voldoening!

We trekken snel warme kleren aan, zoeken onze supporters op, drinken samen een pintje en praten wat na over de run. Het mag duidelijk zijn: we kijken al uit naar de volgende Spartacus Run. Go Team Far Out, go!

Spot jij ons in de opname van ATV?