Home Materiaal 2016 Odlo wordt 70 met limited edition Odlo 70 Years collectie

Odlo wordt 70 met limited edition Odlo 70 Years collectie

0
Odlo wordt 70 met limited edition Odlo 70 Years collectie
Odlo 70 Years collectie

Al 70 jaar oud en nog altijd even actief. Minder hadden we niet verwacht van sportkleding en -ondergoedfabrikant Odlo. Zijn zeventigste verjaardag vieren doet het merk dan ook in stijl met de limited edition en ‘all black’ Odlo 70 Years collectie.

70 jaar innovatie gecombineerd met een modern design levert bij Odlo een kledinglijn op die meer dan ooit laat zien waar Odlo voor staat. Functionaliteit, kwaliteit, uniek en tijdloos design. Alle stukken in de Odlo 70 Years collectie zijn uitgevoerd in ribbelstructuur en kleuren zwart, enkel doorbroken met details in de kleuren van de Noorse vlag en een goudkleurig logo.

Functionele outdoor- en onderkleding

Afhankelijk van waarvoor een bepaald kledingstuk uit de 70 Years collectie wordt gebruikt, besteedde Odlo aandacht aan allerlei verschillende functies, bijvoorbeeld extra warmte, elasticiteit of vochtregulering. Alles wat je nodig hebt tijdens activiteiten in de outdoors.

De Odlo 70 Years collectie

Onder- of tussenlaag

Onderop komt de nieuwe Evolution Warm Fullzip Hoody een echte nieuwigheid. Dankzij de extra kap en de volledig tot beneden doorlopende ritssluiting kan het shirt als onder- of als tussenlaag worden gebruikt. De unieke Seamless-technologie, warmtebiedende ribbelstructuur, het gebruik van gerecycleerd polyester en een perfecte pasvorm maken van dit shirt een ongelooflijk veelzijdige partner voor in koudere temperaturen.

Hardloopjack

Ook het hardloopjack Endurban 2.0 biedt fantastische prestaties. Het is stijlvol en dankzij innovatieve technologie├źn tot stand gekomen. Het nieuwe Spacer-materiaal aan de voorkant bestaat uit twee materiaallagen met daartussen een laag lucht voor een natuurlijke warmte-isolatie. Dankzij de Hybrid-technologie konden er functionele zones aangebracht worden op plaatsen waar ze ook echt nodig zijn. Andere kenmerken zijn afsluitbare zijzakken, de ribbelstructuur, een kap en het futuristische design.

En meer

De 70-Years-collectie wordt verder aangevuld met zachte en comfortabele casual kledingstukken zoals het donsjak Fab Cocoon, de Squamish Hoody, tijdloze T-shirts, ondergoed in de bekende kwaliteit van ons merk, mutsen, hoofdbanden en sokken. Dit alles vanaf september 2016 te koop in zorgvuldig geselecteerde winkels en op Odlo.com. De voorraad is beperkt.