Home Nieuws Win een van 10 paar Teva Terra-Float sandalen

Win een van 10 paar Teva Terra-Float sandalen

0
Win een van 10 paar Teva Terra-Float sandalen
Win Teva Terra-Float sandalen

Zo veel mogelijk spullen mee op reis en zo min mogelijk gewicht, willen we dat niet allemaal? Of je nu gaat backpacken, interrailen, stedentrippen of een dagje naar het strand gaat: zo efficiënt mogelijk inpakken, is een must. Waag dus je kan en win een paar Teva Terra-Float sandalen. We mogen maar liefst 10 paar weggeven!

Teva Terra-Float collectie

Met de Terra-Float collectie speelt de lente-zomer collectie van Teva perfect in op de trend naar lichtgepakt reizen. Bovendien is deze nieuwe evolutie in sandalen zowel comfortabel als modeverantwoord.

Wat geven we weg?

We mogen maar liefst 5 paar Teva Terra-Float Universal (voor de heren) weggeven en nog eens 5 paar Teva Terra-Float Livia (voor de dames). De Terra-Float Universal heeft brede straps en oogt daardoor minimalistisch en stoer. Met deze sandaal ligt de wereld aan je voeten. De Terra-Float Livia heeft een speels uiterlijk en biedt lekker veel ondersteuning. Een multifunctionele zomersandaal.

Hoe kan ik winnen?

Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag en stuur je antwoord samen met je naam, schoenmaat en adres- en contactgegevens naar redactie@farout.be vóór maandag 16 mei (*). Een onschuldige hand trekt maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 17 mei bekend. Tip: het antwoord op de vraag vind je op onze website.

De wedstrijdvraag
Hoe heet de nieuwe lente/zomercampagne van Teva’s Terra-Float collectie?

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, schoenmaat én adres- en contactgegevens.

Good luck!