Home Featured Gratis hardloopworkshop Salomon Apérun 2016

Gratis hardloopworkshop Salomon Apérun 2016

0
Gratis hardloopworkshop Salomon Apérun 2016
Hardloopworkshop Salomon Apérun 2016

Bijna zover! In juni 2016 houdt de Salomon Apérun Tournée halt in eerst Gent (17 & 18 juni), vervolgens Reisel (22 & 23 juni) en tot slot Brussel (24 en 25 juni). Deelnemen aan deze leuke hardloopworkshop onder begeleiding van een coach is GRATIS. Er zijn zelfs cadeaus voor de deelnemers. Snel inschrijven, is de boodschap!

Wil je je hardlooptechniek verbeteren? Leren hoe je nu eigenlijk het best traint? Hardlooptips krijgen van een professional? Een nieuwe hardlooproute ontdekken door de stad? Grijp je kans! Deze lente houdt hardloopspecialist Salomon namelijk halt in 17 steden in Frankrijk en België en geeft daar telkens een professionele hardloopworkshop voor hardlopers van alle niveaus. Het sluitstuk van de reis gaat door Gent (17 & 18 juni), Reisel (22 & 23 juni) en tot slot Brussel (24 en 25 juni).

Trommel een paar vrienden op, of ga gewoon lekker alleen. Dat je gelijkgezinden ontmoet, is gegarandeerd. Let wel op: er zijn maximaal 50 plaatsen per sessie. Snel inschrijven, is dus een must. Dat kan via http://aperun.salomon.com/.

Brussel en Rijsel zijn bijna uitverkocht, maar in Gent kan je als je snel bent vrijwel zeker nog terecht. In Gent lopen Luc Van Lierde en mogelijk Cédric Van Branteghem trouwens ook mee. Goed gezelschap! Check de Facebook-pagina van de Gentse organisator voor de laatste updates.

Hieronder een korte impressie van een van de Franse deelnemers

Kan je niet op een van die weekends? Salomon organiseert ook geregeld community runs, o.a. in Gent en Brussel. Voor precieze data en locaties kan je een kijkje nemen op http://citytrail.salomonrunning.com. Of download de gloednieuwe Salomon Running App!