Home Eider Win een avonturenweekend in Annecy met Eider

Win een avonturenweekend in Annecy met Eider

0
Win een avonturenweekend in Annecy met Eider
Win een avonturenweekend in Annecy met Eider

Hou je net als het outdoormerk Eider van lopen, hiken of fitnessen? Of wil je je wel eens aan yoga, stand-up paddling, slacklinen of beachvolley wagen? Speciaal voor hun fans en medewerkers organiseert het Franse outdoormerk Eider dit jaar voor het eerst een multisportweekend in de buitenlucht. Met een stevige party als kers op de taart van dit avonturenweekend in Annecy!

Waag je kans op een avonturenweekend in Annecy

Waag je kans en win een reisje naar de Plage de l’Impérial in Annecy voor een onvergetelijke ‘Look Good Feel Good’-multisportdag! Hou het weekend van 23 juli hiervoor alvast vrij. Meedoen aan deze Eider-wedstrijd is zeer eenvoudig (het antwoord op de wedstrijdvraag vind je in dit bericht). Wie weet krijg jij wel een uitnodiging in je mailbox voor een gratis avonturenweekend in Annecy voor twee personen. Je vliegtickets en vele voordelen ter plaatse zijn inbegrepen.

Hoe kan ik meedingen?

Wil je graag deelnemen aan de ‘Look Good Feel Good’-dag op 23 juli en ben je lid van Explore More bij A.S.Adventure? Surf dan naar de wedstrijdpagina en beantwoord de wedstrijdvraag vóór 10 juli. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. We wensen je veel succes en… Keep feeling good!

Over Eider

Eider staat synoniem voor passie voor bergen en buitensport. Sinds 1962 wijdt het merk zich aan het produceren van functionele sportkleding die atleten ondersteunt tijdens het sporten maar tegelijkertijd ook een aantrekkelijk design heeft. Eider is gespecialiseerd in wintersport en outdoor activiteiten. Het Franse merk uit de Alpen volgt altijd de laatste trends. Door jarenlange ervaring heeft Eider de knowhow als het gaat om sport- en outdoorkleding. Alles is te vinden in de uitgebreide collectie van Eider.