Home Nieuws Far Out duikt in de modder tijdens loopwedstrijd The Battle of the Ardennes

Far Out duikt in de modder tijdens loopwedstrijd The Battle of the Ardennes

0
Far Out duikt in de modder tijdens loopwedstrijd The Battle of the Ardennes
Team Far Out in de modder tijdens loopwedstrijd The Battle of the Ardennes

Vandaag rijden we helemaal naar de Ardennen. Team Far Out is onderweg naar de loopwedstrijd The Battle of the Ardennes in Barvaux (Durbuy), de tweede uit de Spartacusserie.

Een modderige editie

Het wolkendek is grijs en het stopt niet met regenen. Wederom pech met het weer. Maar laat dat ons niet afschrikken. Nat worden we toch tijdens deze loopwedstrijd The Battle of The Ardennes!

We starten met vijf. Twee deelnemers moesten jammer genoeg forfait geven wegens blessures. Nog voor we vertrekken, hangen we al vol modder. Heel het terrein is door de regen omgetoverd in een grote modderpoel. De geur van koeienstront is alom aanwezig. Nadat we elkaar over ‘de muur’ getrokken hebben, loopt ieder in zijn eigen tempo verder.

Loopwedstrijd The Battle of The Ardennes bijt in de kuiten

De rode draad doorheen de tocht is het vele slijk. We glijden, klauteren en ploeteren maar doorgaan zullen we. Op de smalle paadjes staan we daardoor jammer genoeg vaak aan te schuiven. Het lijkt wel file op de Antwerpse ring.

Wat deze run toch zwaarder maakt, zijn de vele hellingen. Je verwacht natuurlijk niets anders in de Ardennen maar er zaten een paar stevige kuitenbijters bij. Het is een bijzondere locatie met mooie uitzichten.

De laatste hindernis, de gigantische Water Slide, verwachten we terug wat ‘proper’ te worden. Helaas, we eindigen opnieuw in modderwater dankzij onze voorgangers.

Er zijn wel een paar pintjes nodig om dit avontuur door te spoelen…

Be prepared for Team Far Out!

Tijdens de lange rit naar huis, slaat de vermoeidheid stilletjes aan toe. Toch kunnen we bijna niet wachten tot de volgende run. Battle of Thor: be prepared for Team Far Out!