Win Re-Kånken rugzak Fjällräven
Win Re-Kånken rugzak Fjällräven

Volop zomer! Tijd voor vakantie! En wij hebben nog beter nieuws. Want nog makkelijker dan een of andere tas of rugzak van onder het stof uithalen, is meedoen aan onze nieuwe wedstrijd. We geven namelijk TWEE gloednieuwe rugzakken van Fjällräven weg, aan twee winnaars uiteraard. Het model dat we voor je hebben uitgekozen is de Re-Kånken. Deze rugzak is gemaakt van 95% gerecycleerd polyester, heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken makkelijk is, twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak aan de voorkant.

Hoe kan ik winnen?

Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag en stuur je antwoord samen met je naam, adres- en contactgegevens naar redactie@farout.be vóór maandag 8 augustus (*). Een onschuldige hand trekt die maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 9 augustus bekend. Tip: het antwoord op de vraag lees je op de merkenpagina van dit favoriete outdoormerk.

De wedstrijdvraag:
In welk plaatsje is de oprichter van Fjällräven geboren?

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het juiste antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.