Home Featured Winnaars Fjällräven wedstrijd bekend

Winnaars Fjällräven wedstrijd bekend

0
Winnaars Fjällräven wedstrijd bekend
Fjällräven Re-Kånken rugzak

Zoals beloofd maken we vandaag de winnaars van de Fjällräven wedstrijd bekend. Het juiste antwoord was: Örnsköldsvik. De twee gelukkigen gaan elk met een gloednieuw exemplaar van de Re-Kånken rugzak aan de haal.

De Re-Kånken rugzak is gemaakt van 95% gerecycleerd polyester, heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken makkelijk is, twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak aan de voorkant. Meer over het merk en het lumineuze eerste idee van de oprichter vind je op de merkenpagina van Fjällräven.

Winnaars Fjällräven wedstrijd

De winnaars mogen hun eigenste Fjällräven rugzak eerstdaags in de bus verwachten. Gefeliciteerd aan: Bart Goris uit Berendrecht en Koen Götzen uit Weert.

Bart en Koen, vergeet ons vooral geen foto te sturen van jullie eerstvolgende rugzakavontuur!