Win Klean Kanteen thermos
Win Klean Kanteen thermos

De dubbelwandige, isolerende Klean Kanteen thermosfles Wide Vacuum Insulated kan je uiteraard voor vele soorten dranken gebruiken. Hij houdt zijn inhoud namelijk tot 6 uur warm en tot 24 uur lekker koud. Even ideaal dus voor koffie, thee, warme chocomelk en glühwein, als voor water of iets anders fris. De opening is zelfs groot genoeg om er ook eten in te bewaren. Voor koffieverslaafden komt de drinkbus standaard met een lekvrije Café Cap. Maar het beste nieuws houden we uiteraard voor het laatst: jij kan er een winnen! We geven vier exemplaren weg.

Hoe kan ik winnen?

Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag en stuur je antwoord samen met je naam, adres- en contactgegevens naar redactie@farout.be vóór maandag 12 september (*). Een onschuldige hand trekt die maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 13 september bekend. Tip: het antwoord op de vraag lees je op de merkenpagina van dit favoriete outdoormerk.

De wedstrijdvraag:
Hoeveel procent van de jaaromzet doneert Klean Kanteen aan milieugelateerde projecten van non-profitorganisaties?

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het juiste antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.