Eco drinkfles Klean Kanteen
Eco drinkfles Klean Kanteen

De zomervakantie is (helaas) voorbij. Kinderen gaan weer naar school, ouders naar hun vaste werkplek en ook de files maken jammer genoeg hun comeback. Eén item dat je op al je outdooravonturen vergezelt, past ook perfect in een schooltas of op je werkplek: een eco drinkfles van Klean Kanteen.

Klean Kanteen drinkbussen zijn ontstaan uit het idee om iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Ondertussen heeft Klean Kanteen een uitgebreid gamma drinkbekers, bidons, drinkflessen, schoolbekers en thermosflessen in verschillende handige formaten, uitvoeringen en mooie kleuren.

Wanneer het schooljaar van start gaat, moet je al aan zoveel denken: nieuwe boekentas, stiften, kleurpotloden, schoenen, brooddoos,… Sta dit keer extra stil bij het pauzemoment van zoon- of dochterlief en voorzie bij de broodtrommel een handige hervulbare drinkfles van (Kid) Klean Kanteen. Beter voor het milieu, en de natuur waar we allemaal zo graag in verblijven. En voor jezelf grits je een thermos met Café Cap mee.

Eco drinkfles van Klean Kanteen voor kids

Deze flessen in vrolijke, frisse kleurtjes worden gemaakt uit roestvrij staal van de beste kwaliteit: recycleerbaar, 100% veilig en smaak- en geurloos. De dop bestaat uit BPA-vrij plastiek. De Kid Kanteen bestond al langer in leuke kleuren voor de allerkleinsten, maar voortaan bestaat er ook een Insulated versie die ervoor zorgt dat de gekoelde drankjes 24 uur koel blijven en de warme drankjes 6 uur warm.

Klean Kanteen koffiethermos

Maar ook aan de volwassenen werd gedacht. Wie nu al een Klean Kanteen koffiethermos met zich meeneemt, kan er nu een speciaal ontworpen lekvrije Café Cap op voorzien. Om rechtstreeks van te drinken, waar je ook bent, in je achtertuin of de woeste natuur, of mijmerend herinnering ophalend op je werkplek. De eco drinkfles van Klean Kanteen is verkrijgbaar in shale black, neptune blue, deep sea, roasted pepper en vinyard green, en dat in verschillende formaten. Handig!

www.kleankanteen.com