Klean Kanteen thermosfles Wide Vacuum Insulated met Café Cap

Klean Kanteen Wide Vacuum Insulated met Café Cap

De dubbelwandige, isolerende Klean Kanteen thermosfles Wide Vacuum Insulated kan je uiteraard voor vele soorten dranken gebruiken. Hij houdt zijn inhoud namelijk tot 6 uur warm en tot 24 uur lekker koud. Even ideaal dus voor koffie, thee, warme chocomelk en glühwein, als voor water of iets anders fris. De opening is zelfs groot genoeg om er ook eten in te bewaren.

Voor koffieverslaafden komt de herbruikbare drinkbus standaard met een lekvrije Café Cap waaruit je rechtstreeks kan drinken. Terwijl jij van je koffie geniet, draag je zo zelf concreet bij aan een matiger gebruik van al die papieren en plastic wegwerpbekers. En dát is wat Klean Kanteen wil. De thermos is beschikbaar in een scala aan hippe en tijdloze kleuren, in een 355, 473 of 591 ml-versie.

30,95 (355 ml), 33,50 (473 ml), 35,95 (591 ml)

Gerelateerde producten

Het Kalymnos klimfestival
Fietsrugzakje
Freya bereikt Kaap Hoorn