Home Nieuws Far Out team verslag Race Against Nature

Far Out team verslag Race Against Nature

0
Far Out team verslag Race Against Nature
Verslag Race Against Nature
Afgelopen weeken vond obstakelrun Race Against Nature plaats. Team Far Out stond traditiegetrouw paraat. Lees het ‘verslag Race Against Nature’ van Christophe Van Agtmael.

Verslag Race Against Nature

Vandaag (2 oktober 2016) zijn we terug paraat met de vaste groep om Rage Against Nature aan te vangen.  Ook vandaag gaan we ervoor, in een mooie omgeving op een zeer divers parcours met een paar nieuwe en verrassende hindernissen.

Bij de opwarming staan we in de startblokken en draaien we de knop op.  GO! We zijn vertrokken, in groep.  Na een paar kilometer en hindernissen begint het door te dringen dat er maar één optie is en dat is gewoon deze 10 km uitlopen. De hindernissen nemen we er met de glimlach bij.

We ploeteren door zand en modder, heffen zandzakken en klimmen op een touw naar de bel, die we triomfantelijk laten bellen. Na km 8 komen de nieuwe hindernissen in zicht. The Mega Swing, waar we moeten aanschuiven omdat iedereen deze hindernis wilt nemen. De worden door een kraan over het water gezwierd en trachten zo ver mogelijk in het water te landen.  Dit geeft een paar mooie beelden en spectaculaire landingen.

De adrenaline giert nog door ons lijf, of we zijn al aan de volgende hindernis aangekomen: de nieuwe waterschans.  Ook hier twijfelen we niet en klimmen we naar boven.  We glijden tegen hoge snelheid in het water.  We lopen verder tot de aankomst waar we moe maar voldaan aankomen.

Hier doen we het voor, en we kijken al uit naar de volgende Spartacus Run in Enghien!

Invalid Displayed Gallery

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren