Home Featured Win 1 van 10 paar Teva Arrowood outdoorschoenen

Win 1 van 10 paar Teva Arrowood outdoorschoenen

0
Win 1 van 10 paar Teva Arrowood outdoorschoenen
Win Teva Arrowood

Buiten zijn en plezier beleven, staat niet per se synoniem voor extreme solo excursies. Vaak komt het erop neer dat we samen met vrienden lekker genieten van wat the outdoors te bieden heeft. Speciaal voor deze ‘buitenconsument’ is er de nieuwe Teva Arrowood-collectie. Sterker nog: via Far Out geeft Teva maar liefst 10 paar weg. Waag je kans!

Hoe kan ik winnen?

Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag en stuur je antwoord samen met je naam, adres- en contactgegevens naar redactie@farout.be vóór maandag 10 oktober (*). Vergeet vooral niet ook je schoenmaat door te geven en ons te laten weten of je een laag of hoog model wil en in welke kleur. Je kan alle modellen bekijken op www.teva-eu.com. Een onschuldige hand trekt volgende maandag de winnaars en maakt deze op dinsdag 11 oktober bekend. Tip: het antwoord op de wedstrijdvraag vind je op de merkenpagina van Teva op Farout.be.

De wedstrijdvraag:
Vanwaar komt de naam Teva?

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens plus je schoenmaat en het gewenste model. We geven vijf paar weg voor heren en vijf paar voor dames.