Home Materiaal 2016 Met Teva Arrowood outdoorschoenen op avontuur

Met Teva Arrowood outdoorschoenen op avontuur

0
Met Teva Arrowood outdoorschoenen op avontuur
Teva Arrowood outdoorschoenen

Buiten zijn en plezier beleven staat niet per se synoniem voor extreme solo excursies. Vaak komt het erop neer dat we samen met vrienden ‘avonturieren’ of gewoon lekker genieten van wat the outdoors te bieden heeft. Speciaal voor deze ‘buitenconsument’ is er de nieuwe collectie Teva Arrowood outdoorschoenen; ultralicht, waterbestendig en gemaakt voor casual buitenavontuur.

De eisen die de hedendaagse buitenconsument stelt aan zijn of haar schoenen hebben niet alleen te maken met technische specs, maar steeds vaker ook met looks en comfort. Daarom is er de collectie Teva Arrowood outdoorschoenen, een gloednieuwe tak in de familie die vanaf deze indian summer verkrijgbaar is.

Behalve duurzaam en waterdicht, is de Arrowood ook stijlvol en uitgerust met luxueuze details, en bovendien zo comfortabel als een sneaker. Ideaal om mee te reizen, buiten te zijn en wandelingen in de natuur te combineren met city trips, of kilometers met terrasjes.

Complete collectie Teva Arrowood outdoorschoenen

Teva Arrowood outdoorschoenen bestaan in een hoge en een lage versie. Voor de dames in tinten als vintage blauw, slate, grapevine, dusk, zwart, mahonie en het mooie cognac in de maten 36 tot 42. Voor de heren kleuren de schoenen olijf, mahonie, blauw, zwart, bruin of stijlvol cognac in de maten 39,5 tot 48,5.

Alle Arrowood schoenen hebben een slijtvaste zool, een PU verwisselbare sockliner en een waterdicht lederen bovenwerk. Zijn lichtgewicht heeft de Arrowood te danken aan de Float-Lite technologie die Teva eerder dit jaar voor het eerst in de Terra Float-collectie lanceerde. Dit najaar borduurt Teva dus verder op deze technologie met een weerbestendige herfst/winter-collectie.

Bekijk alle modellen op www.teva-eu.com.