tnf-mountain-festival-outdoor-weekend
TNF Mountain Festival outdoor weekend

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Vijfhonderd mensen uit 21 landen beleefden een outdoor weekend in de Zwitserse natuur tijdens het The North Face Mountain Festival. Bezoekers uit alle hoeken van de wereld namen deel aan meer dan zeventig activiteiten: van trailrunning, klimmen, hiken en paragliden tot klifspringen, canyoning, raften en alpineklimmen.

Naast de buitenactiviteiten konden festivalgangers genieten van alles wat het Base Camp tijdens het outdoor weekend te bieden had. Het doel daar: inspiratie en kennis overbrengen, en het vieren van de pracht van de bergen.

Outdoor verhalen vertellen

Alles begon met verhalen van leden van het The North Face-atletenteam. Zo vertelden Simone Moro en Tamara Lunger over hun eerste winterse beklimming van de Nanga Parbat. Foodies leerden hoe ze basisvoeding kunnen omzetten tot smakelijke en voedzame maaltijden tijdens een expeditie.

Vervolgens kregen creatievelingen tijdens een fotografieworkshop inzicht in hoe ze de buitenwereld het best kunnen vastleggen op beeld en ontdekten prestatiegerichte deelnemers nieuwe manieren om hun lichaam optimaal voor te bereiden op de bergen. De dagelijkse evenementen werden steeds afgesloten met een feest in de prachtige omgeving. Daar genoten deelnemers van lokaal eten en drinken, livemuziek en dj’s.

Jeremy De Maillard, vicepresident Marketing & Ecommerce bij The North Face EMEA: “Mountain Festival 2016 was een ongelofelijk succes. En dat allemaal dankzij onze geweldige bezoekers; van beginnend trailrunners die hun eerste tien kilometer in de bergen liepen tot ervaren klimmers die hun grenzen verlegden met ons atletenteam. De liefde voor het buitenleven, en de drang om te ontdekken en unieke ervaringen te delen met gelijkgestemden maakten Mountain Festival tot een fantastisch evenement voor alle betrokkenen. Namens The North Face willen we iedereen dan ook ongelofelijk bedanken die het festival mogelijk hebben gemaakt. Kom maar op met Mountain Festival 2017!”

Details over het The North Face Mountain Festival van volgend jaar worden de komende maanden bekendgemaakt. We houden jullie op de hoogte! Je kan organisator The North Face ook volgen op Facebook of het merk te volgen op Twitter via #MountainFestival.

Bekijk hier de aftermovie: