Home Ongecategoriseerd Winnaars Teva Arrowood wedstrijd bekend

Winnaars Teva Arrowood wedstrijd bekend

0
Winnaars Teva Arrowood wedstrijd bekend
Teva Arrowood outdoorschoenen

Een onschuldige hand trok gisteren 10 winnaars uit de lijst deelnemers die de wedstrijdvraag correct beantwoordden. Zij gaan met een paar gloednieuwe Teva Arrowood outdoorschoenen aan de haal in een kleur en model naar keuze. Hier maken we de namen bekend.

Het juiste antwoord op de vraag ‘Vanwaar komt de naam Teva?’ kon je vinden op de merkenpagina van Teva op Farout.be. Het prototype van de nu beroemde Teva outdoorsandaal kreeg de naam Teva, van tehvah, wat natuur betekent in het Hebreeuws. De meeste deelnemers hadden dit juist.

Behalve duurzaam en waterdicht, is de nieuwe Teva Arrowood stijlvol en uitgerust met luxueuze details. Bovendien zit de Arrowood zo comfortabel als een sneaker. Ideaal om mee te reizen, buiten te zijn en wandelingen in de natuur te combineren met city trips, of kilometers met terrasjes. Bekijk alle modellen op www.teva-eu.com.

De winnaars zijn:

  • Dames: Katleen Geys, Anneke Van Eenaeme, Ilse Decroos, Sandra Van Heymbeeck, Nele Hiers
  • Heren: Steven De Couck, Dieter Bevers, Joeri Cornelis, William De Groote, Patrick Bosmans

Gefeliciteerd! Jullie mogen je zelfgekozen paar Teva Arrowoord outdoorschoenen eerstdaags in de bus verwachten.