Home Anders Outdoor Zien: Before the Flood met Leonardo Di Caprio!

Zien: Before the Flood met Leonardo Di Caprio!

0
Zien: Before the Flood met Leonardo Di Caprio!
Documentaire Before the Flood met Leonardo Di Caprio

Wie de wereldpremière van documentaire Before the Flood met Leonardo Di Caprio – net als ik – heeft gemist, niet getreurd: de film is via verschillende kanalen te bekijken. Gemaakt in opdracht van National Geographic naar een idee van de Caprio en in samenwerking met de gerenommeerde regisseur Fischer Stevens. Een must see!

In de documentaire Before the Flood met Lenoardo Di Caprio reizen de makers naar verschillende gebieden in de hele wereld, om op een begrijpelijke manier in kaart te brengen wat de dramatische gevolgen van klimaatverandering nu al zijn en in de toekomst mogelijk kunnen betekenen.

Documentaire Before the Flood over klimaatverandering

Di Caprio en Fisher bezochten in drie jaar tijd onder meer China en India (twee landen die kampen met een snel groeiende industrialisatie), de eilandenrepubliek Kiribati (bedreigd door een rijzende zeespiegel), Sumatra (waar regenwoud wordt vernietigd voor de landbouw) en het noordpoolgebied (een bekende locatie voor milieuactivisten).

Face to face met Obama, de Paus, Musk, Sellars en vele anderen

De collectie face-to-face interviews in documentaire Before the Flood met Leonardo Di Caprio, waar deze laatste Barak Obama, de Paus, Elon Musk, dr. Piers Sellars, professor Jason Box, dr. Sunita Nraian en vele anderen persoonlijk ontmoet, raakt zowat alles wat met het onderwerp klimaatverandering te maken heeft: de wetenschap, impact op mens en milieu, politieke belangen en mogelijke oplossingen.

Vlieguren gecompenseerd

De heren filmmakers zijn er zich overigens van bewust dat er aardig wat vlieguren in de productie zijn gaan zitten en compenseerden de uitstoot door geld te doneren aan een herbebossingsproject in Sumatra.

Bekijk Before the Flood met Leonardo Di Caprio

De volledige documentaire is nog via verschillende kanalen te bekijken (Apple TV, Google Play, Facebook, YouTube…). Twee trailers vind je hier. 

Bewaren

Op National Geographic Channel lees je meer over het onderwerp, de films en de makers.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren