Hoe outdoor vier jij oudjaar?

far-out-2017-nieuwjaar-outdoor
far-out-2017-nieuwjaar-outdoor

Ook bij Far Out zijn we in de feeststemming. Vakantie is reizen. Reizen is fun. Fun is outdoor. Zoals die ene oudejaarsavond in Nieuw-Zeeland, toen we terug naar de bewoonde wereld afzakten na een hike van enkele dagen, op oudjaar, op zoek naar een camping… Er was er niet een met plek… Uiteindelijk kochten we in de laatste campingshop nog snel wat lekkers en trokken snel terug de outdoors in. Nieuwjaar onder een koude en natte sterrenhemel. Achteraf bekeken had het wel wat. Of die 1 januari, toen de kids nog in een draagzak pasten en we echt zin hadden in een lange hike, in West-Australië, waar het stevig zomert als het bij ons winter is. Lees: temperaturen rond de 40 en een ranger die ons gek verklaarde, maar ons gul sappige sinaasappelen meegaf.

En jij? Hoe outdoor wordt jouw nieuwjaar. Outdoorfoto’s van de laatste of eerste dag van het jaar welkom op redactie@farout.be.