WINACTIE Fiets- en Wandelbeurs, e-Bike Challenge en Mount Expo

Far-Out-op-Mount-Expo
Far Out op Mount Expo

Volgend weekend, 18 en 19 februari, vinden er niet één, maar liefst drie must do beurzen plaats in Flanders Expo te Gent: de Fiets- en Wandelbeurs, de e-Bike Challenge en Mount Expo. Far Out is dit jaar opnieuw met veel goesting van de partij en trakteert bezoekers in onze stand op een fotowedstrijd. Tot dan kan je alvast kans maken op een van de vijf toegangstickets die we gratis weggeven.

Winactie fiets- en wandelbeurs

1. Maak kans op gratis toegangsticket voor Fiets- en Wandelbeurs, de e-Bike Challenge en Mount Expo

Winnen is makkelijker dan ooit. Stuur voor 14 februari (Valentijn) een mail naar redactie@farout.be met daarin je naam, telefoonnummer en adres plus het antwoord op de vraag ‘De hoeveelste editie is dit van de Fiets -en Wandelbeurs?’ Niet gewonnen? Niet getreurd, je kunt nog steeds Far Out-voordeelticket kopen.

2. Fotowedstrijd op Far Out-stand

Bezoekers van onze stand maken kans op producten van Care Plus en Light My Fire, Petzl-strandstoelen, Klean Kanteen-drinkbussen en Stance-kousen. Wat ze daarvoor moeten doen? Zichzelf optuigen met helmen, touwen en klimgordels, en zo stoer of lieflijk mogelijk in onze camera kijken. Voor wat inspiratie kan je de foto’s van vorig jaar bekijken in het Mount Expo-album op onze Facebook-pagina.

Succes!

Shop Lokaal