Home Anders Outdoor Team Far Out verslag Spartacus Run Parc d’Enghien

Team Far Out verslag Spartacus Run Parc d’Enghien

0
Team Far Out verslag Spartacus Run Parc d’Enghien
Verslag Spartacus Run Parc d'Enghien

Team Far Out gaf gisteren de aftrap van een nieuw seizoen van de KBC Spartacus Series. Hun ervarigen tijdens deze eerste obstakelrun in een reeks van acht lees je in het verslag Spartacus Run Parc d’Enghien van Far Out-vaandeldrager Roeland van den Broeck.

“Vandaag, op 26 februari 2017 was Team Far Out aanwezig op de eerste editie van de KBC Spartacus Series 2017, namelijk de Spartacus Run Parc d’Enghien. Het weer lijkt ideaal voor deze tijd van het jaar, niet te warm, niet te koud, enkel een beetje wind.

Verslag Spartacus Run Parc d’Enghien
Bij de start worden we al meteen geconfronteerd met ‘de ramp’. Al een geluk begint de tijd pas te lopen na deze hindernis, want niet iedereen geraakt er even vlotjes over. Met wat getrek, geduw en veel teamwork lukt het toch.

Na nog geen vier hindernissen later is onze wave al uiteen getrokken. Dit waren enkel nog maar de opwarmertjes: Woodlands, Rob & De Rover en Cargo. De volgende hindernissen lieten al zien dat deze run toch niet te onderschatten ging zijn; zandzakken sleuren, twee kilometer (zo leek het toch) kruipen, rollen en sluipen in de modder, een dubbel arsenaal aan oude autobanden en zelfs tractorbanden omdraaien.

Ook de andere obstakels waren niet altijd even gemakkelijk om te nemen maar adrenaline en mede-Spartacus-lopers maakten het doenbaar.

Medailles op de post

Ondanks de goede organisatie en opbouw van deze run was er toch een kleine teleurstelling op het einde: het was blijkbaar niet gelukt om de medailles op tijd in Edingen te krijgen. Maar geen nood, iedereen krijgt de medaille hoogstpersoonlijk opgestuurd, zodat er na de blauwe plekken, schrammen en stijve spieren een leuke tastbare herinnering overblijft voor deze leuke run.

De volgende afspraak met het Far Out team is op 1 april voor de Fisherman’s Friend StrongManRun in Maasmechelen!

Ons fotoverslag staat online!

Bekijk hier ook de aftermovie van de Spartacus Run Parc d’Enghien: