Home Anders Outdoor Team Far Out op Spartacus Run Parc d’Enghien

Team Far Out op Spartacus Run Parc d’Enghien

0
Team Far Out op Spartacus Run Parc d’Enghien
Team Far Out op Spartacus Run Parc d'Enghien

Zondag gaat een nieuw Spartacus-seizoen van start. De aftrap van de eerste obstakelrun in een reeks van acht wordt gegeven in Enghien. Het is de tweede editie en ook de tweede keer dat Far Out op Spartacus Run Parc d’Enghien zal verschijnen met een voltallig Far Out-team, in een poging alle Spartacus-wedstrijden van 2017 af te tikken. Dit doen we in trouwens in gloednieuw ornaat, met looptruitjes van Odlo en kousen van Stance.

Team Far Out op Spartacus Run Parc d’Enghien

De Spartacus Run Parc d’Enghien is een onderdeel van de KBC Spartacus Series. Het is de tweede editie van deze obstakelrun en ook de tweede keer dat Team Far Out op Spartacus Run Parc d’Enghien zal verschijnen. De totale kalender zal in 2017 uit acht verschillende events bestaan. Wie finisht in zes verschillende events (afstand of dag- of nachtversie is niet van belang, alleen deelname aan de Neptunus Run is verplicht) wordt ook in 2017 een echte Spartacus Hero (met een medaille en Spartacus Hero hoodie als prijs).

Over Odlo en Stance

Acht wedstrijden plus zoveel trainingsrondjes. Onze uitrusting wordt goed getest, al zal dat met kwaliteitsmerken als Odlo en Stance geen issues opleveren.

Odlo’s filosofie dat ‘de weersomstandigheden je nooit mogen tegenhouden om te doen wat je graag doet’ resulteert in dit geval in onze nieuwe Odlo TCS (Temperature Control System)-looptruitjes. Gemaakt van Ceramicool op de gevoelige plaatsen houdt deze hoogtechnologische vezel je lichaam aangenaam koel tijdens het leveren van zware inspanningen. Inderdaad: het zoeken naar de perfecte design, materiaal en de mooiste details is een kunst die ODLO tot de perfectie beheerst sinds 1946.

Onze nieuwe kousen van Stance zijn wat dikker aan de hiel en tenen. Ideaal, aangezien je daar de grootste schokken opvangt. De stof ertussen is dunner, om zweet makkelijker af te voeren. De naad van de sok zit dan weer niet aan de voorkant van de tenen, maar net aan het begin. Hierdoor gaat je kous veel langer mee en zit hij lekkerder. Het paar voor de dames ziet er kunstig uit. De kousen van de heren ogen wat ingetogener.

Over Team Far Out

Team Far Out 2017, dat zijn 6 mannen en 4 vrouwen die het allerbeste van zichzelf gaan geven.

  • De mannen: Koen Daems, Remco De Pré, Roeland V.D.B, Olivier Van Agtmael, PJ De Groot, Ben Van Dyck.
  • De vrouwen: Kim Simons, Maya Benoy, Kathelijne Seeldraeyers, Pinky Desai.    

Kom hen vooral aanmoedigen, of doe gewoon mee!
Zij brengen ook van elke wedstrijd een verslag.