Home Anders Outdoor SNP fietsreis in Frankrijk met bagagevervoer langs ingerichte tenten

SNP fietsreis in Frankrijk met bagagevervoer langs ingerichte tenten

0
SNP fietsreis in Frankrijk met bagagevervoer langs ingerichte tenten
SNP fietsreis in Frankrijk langs ingerichte tenten

Een fietsreis in Frankrijk langs ingerichte tenten! Het minste wat je van deze reisformule van SNP Natuurreizenkan zeggen is dat hij origineel is. Het is een reisconcept met zoveel voordelen die meteen overtuigen. 

Fietsreis in Frankrijk langs ingerichte tenten

Fietsen zonder bagage is veel aangenamer dan met bagage. Daar bestaat geen twijfel over. Dankzij de formule ‘fietsen langs ingerichte tenten’ wordt dat bagageprobleem al meteen opgelost. Dus geen gesleep met allerlei spullen, want alles is aanwezig, tot het beddengoed toe. Daarenboven word je persoonlijke bagage tijdens deze fietsreis in Frankrijk telkens naar de volgende overnachtingsplaats gebracht. Wat maakt dat je elke morgen opnieuw kan komen aanzetten voor een genietbare fietstocht, zonder afremmend gewicht achterop de fiets. Voeg daarbij dat je logeert in een goed uitgeruste, sportieve tent op een groene camping met veel ruimte. Kortom: een reisformule van 8 dagen die zeker kinderen zal begeesteren. Een greep uit het verleidelijke aanbod.

Door de Auvergne en Allier

De streek rond Auvergne en Allier is dunbevolkt, met veilige wegen, puur natuur, in het hartje van Frankrijk! Daarom is dit het ideale kader voor een fietsreis met kinderen. Af en toe zit er wel een kuitenbijtertje in het parcours. Maar eenmaal boven kun je altijd weer heerlijk ‘vliegen’ naar beneden. Bovendien is er aan rustplaatsen geen gebrek: een leuk terrasje in de zon, een plekje langs het water voor de picknick. ’s Avonds wacht een comfortabele tent. Steeds op een rustige camping en met regelmatig een zwembad voor de kids!

De Loire en Bourgogne verkennen

Ook tijdens deze fietstocht staat elke avond je bagage klaar in een ingerichte tent. Vooraf geniet je van ontspannen fietsen over ‘voie vertes’, kleine jaagpaden en stille landweggetjes. Alsook langs authentieke dorpen en machtige Loire-kastelen. Gelukkig is er ook tijd om te spelen. Op een zandstrandje bijvoorbeeld. Genieten van de rivier kan dan weer vanuit een kano. .

Authentiek Frankrijk: de Saône

Ontdek een stukje authentiek Frankrijk vanuit twee kindvriendelijke campings. Fietsen zonder één moment verveling. Door het groen, door wijngaarden, langs dorpjes en kastelen. Veilig fietsen ook met slechts hier en daar een klimmetje. Bij aankomst wacht pure ontspanning, zwemmen en spelen en vooral uitrusten in echte bedden. Op naar een volgende onvergetelijke fietsdag.

Actieve gezinsvakanties in Morvan & Nièvre

Een groot terrein is a priori kindvriendelijk. Want daar kunnen de kids naar hartenlust spelen. Zoals de camping à la ferme. Met zwembad, gelegen aan de rand van het Nationaal Park Morvan. Hier wachten grote, ingerichte tenten én leuke shetlandpony’s. Er is ruimte zat en het uitzicht op de omgeving is subliem. Kortom: Morvane en Nievre zijn ideaal als een ideale uitvalsbasis om te genieten van al het moois en lekkers dat de Bourgogne te bieden heeft.

Met de fiets outdoor in Creuse

In de ingerichte tent bij de oude watermolen van Piot is het in Creuse heerlijk toeven in de zomer. Het aanbod aan outdooractiviteiten is immers divers en zal zeker tieners zal aanspreken. Boomklimmen, kanoën, GPS-wandelen en nog veel meer, met ervaren begeleiders, terwijl ouders genieten van de rust. En van een fietsreis in Frankrijk uit de duizend.