Home Anders Outdoor Vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen, 17-19 maart op de Groenplaats in Antwerpen

Vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen, 17-19 maart op de Groenplaats in Antwerpen

0
Vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen, 17-19 maart op de Groenplaats in Antwerpen
Affiche Vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen

De 14e editie van de Vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen slaat dit weekend – letterlijk – zijn tent opnieuw op aan de Groenplaats in Antwerpen. De toegang is gratis.

52 exposanten op gratis Vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen

Aan de succesformule verandert weinig. Eerst en vooral is de toegang tot de beurs gratis. 52 exposanten vertegenwoordigen bekende en minder bekende toeristische trekpleisters uit heel Wallonië. Alle provincies zijn vertegenwoordigd: Henegouwen, Luxemburg, Luik, Waals-Brabant en Namen. Proevertjes van streekproducten ontbreken uiteraard niet op het menu. Ook de kookdemonstraties, met focus op de Waalse streekkeuken, keren terug.

Speciale gast Christophe Deborsu

De beurs verwelkomt dit jaar een speciale gast uit Wallonië. Journalist en mediafiguur Christophe Deborsu komt er namelijk zijn nieuwe boek signeren. Dat boek, “Le Petit Deborsu Namen” is zijn persoonlijke toeristische gids voor de stad Namen. Hij groeide er op. En is dus een echte Naamse local. In zijn boek deelt hij al zijn goede adresjes, handige tips en geheimpjes over de stad. Ideaal voor wie de stad Namen als uitvalsbasis wil nemen. Om bijvoorbeeld de Lessevallei, Het land van de meren of de regio’s Condroz-Famenne en Sambre-Orneau te verkennen.

Prijzentombola van de standhouders

Tot slot kunnen bezoekers aan de beurs naar goede gewoonte deelnemen aan de tombolawedstrijd. Hier zijn leuke prijzen te winnen, aangeboden door de standhouders. Om mee te doen: print het wedstrijdformulier af dat je op de website vindt. Vul het in. En deponeer het in de urne aan het podium op de happening.

Vakantiebeurs Wallonië in Vlaanderen praktisch

Waar? Groenplaats Antwerpen
Wanneer? 17 tot 19 maart

Christophe Deborsu voordracht en signeersessie:
zaterdag 18/03 om 17u00
zondag 19/03 om 14u00 en 16u00

Algemene openingsuren:
vrijdag 17/03 van 14u00 tot 18u00 (kookdemo om 15 uur)
zaterdag 18/03 van 10u00 tot 18u00 (kookdemo om 11, 14 en 16 uur)
zondag 19/03 van 10u00 tot 17u00 (kookdemo om 11, 13 en 15 uur)

www.wallonieinvlaanderen.be