Slapen als E.T. in de mooiste boomhut van Zweden

De mooiste boomhut van Zweden
De mooiste boomhut van Zweden

Droom je er stiekem al een heel leven van om het ruimteschip van E.T. te zien landen in het bos bij jou in de buurt? Droom dan gerust verder. Misschien kan deze mooiste boomhut van Zweden je verlangens een beetje inlossen. ‘The UFO’ is een van zeven spectaculaire boomhuisjes die nabij het Zweedse stadje Harads verhuurd worden door Kent en Britta. De vijfpersoonshut hangt zo’n zes meter boven de grond en geeft je een uitzicht over het omringende naaldwoud en de nabij gelegen rivier Lule. Ben je niet zo’n sciencefiction-fan? Dan kan je nog altijd je bedje spreiden in ‘Het Vogelnest’, een boomhut uit takken die zijn naam alle eer aandoet.

Boek een hut – of vergaap je aan de machtige foto’s van de mooiste boomhut van Zweden – op www.treehotel.se.