Home Mountainbike DOEN 28-30 april: MTB-weekend Roc d’Ardenne in Houffalize

DOEN 28-30 april: MTB-weekend Roc d’Ardenne in Houffalize

0
DOEN 28-30 april: MTB-weekend Roc d’Ardenne in Houffalize
Doen 28-30 april: MTB-weekend Roc d'Ardenne in Houffalize

Van 28 tot 30 april 2017 wordt Houffalize opnieuw the place to be voor de gepassioneerde mountainbiker. Voor de vierde keer op rij keert het grootste MTB-festival van de Benelux terug naar dit befaamde mountainbikewalhalla. Het centrum wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot een waar mountainbikedorp waar het gezellig vertoeven is voor elke bezoeker.

Het belooft alvast een goed gevuld weekend te worden. Op het programma staan ook dit jaar de nodige onmiskenbare ROC klassiekers, zoals de ROC Marathon, de ROC d’Ardenne (een halve marathon), de Roc Ruelles, de Rando ROC Noire en de Rando ROC Gourmande. Na het succes van hun eerste verschijning op de ROC d’Ardenne kalender vorig jaar, staan de Mid ROC en de Rando ROC Rouge Carnaval opnieuw op het programma. Ga jij dit jaar aan de haal met de titel van Roi Carnaval de VTT? De winnaar neemt zijn/haar gewicht in La Chouffe alvast mee naar huis!

Nieuw op het programma van MTB-weekend Roc d’Ardenne in Houffalize

Nieuw dit jaar is de ROC Night – The party starts when the sun goes down! Haal je verlichting uit de kast, schrijf je in en proef mee van de feeërieke sfeer van de Ardense bossen by night.

Na de première op ROC des Alpes & ROC d’Azur 2016 staat er deze editie ook in Houffalize voor het eerst een etappewedstrijd – ROC Trophy – op het programma, gericht op de competitieve biker. Dit regelmatigheidscriterium bestaat uit de ROC Night op vrijdag, de ROC d’Ardenne op zaterdag en de ROC Marathon op zondag. Op het einde van elke dag wordt de leider in het klassement gehuldigd op het podium!

Ook de liefhebbers van de Ardense Randonnées kunnen een vol weekend aan de bak. Het Rando ROC Fun Pack verenigt de Rando ROC Night, de Rando ROC Rouge Carnaval en de Rando ROC Gourmande in een financieel voordelig pakket!

Bekijk hier het volledige programma van MTB-weekend Roc d’Ardenne in Houffalize, editie 2017.

Nog niet helemaal overtuigd? Hier de aftermovie van vorig jaar om je op te warmen!

Afspraak vanaf vrijdag 28 april in Houffalize!