Home Lees Far Out Online 2017 In de kijker: Teva is klaar voor een nieuw zomeravontuur

In de kijker: Teva is klaar voor een nieuw zomeravontuur

0
In de kijker: Teva is klaar voor een nieuw zomeravontuur
Nieuwe collectie van Teva

Een steil bergpad, natte riviergeul, gladde kinderkopjes of een festivalterrein… Er is niets dat de sandalen, slippers, schoenen en laarzen van Teva nog niet hebben gezien. Sterker nog: met de nieuwe collectie van Teva ligt de zomer aan je voeten.

Als jonge riviergids had de oprichter van Teva nooit kunnen vermoeden wat hij met zijn uitvinding – een sandaal met rubberen zool en een bandje om de enkel – zou teweegbrengen in de schoenenwereld. De evolutie van outdoor naar outdoor lifestyle is al een tijdje aan de gang. Wilde je tien jaar geleden niet in de stad gezien worden in je trekkingbroek en hikingschoenen, is het nu bijna een statement om op een afspraakje te verschijnen in een leuke jeans met daaronder outdoorboots of een hippe short met buitensportsandalen. Avonturieren kan ook stijlvol en in kleur, zonder aan comfort en functionaliteit te moeten inboeten. Wat de nieuwe collectie van Teva andermaal bewijst. Inspiratie nodig voor de mooiste reizen en how to wear Teva? Volg de laatste avonturen van het merk op Instagram via @TevaEurope.

De blikvanger in de nieuwe collectie van Teva: hedendaags retro

De nieuwe Original Universal Premier weet exact de sfeer van Teva te vangen. Hij heeft dezelfde klassieke stijl en avontuurlijke geest als een van Teva’s allereerste sandalen, maar dan in een versie die qua comfort en prestaties aan de hedendaagse eisen voldoet. Bestaat in een stijlvolle leren uitvoering of in nylon. Heeft een vederlichte FloatLite-zool en een ergonomisch voetbed, en staat dankzij de robuuste rubberen buitenzool op ruw terrein zijn mannetje. Heeft veel grip en kan prima tegen water. Bestaat in verschillende kleuren voor dames en heren. www.teva-eu.com

Bekijk de Teva outdoor fotogalerij

Coleman-tent

Afbeelding 1 van 5