Home Anders Outdoor Team Far Out verslag Spartacus Run Boom

Team Far Out verslag Spartacus Run Boom

0

Zondagochtend 30 april, de zon kwam nog niet vlot door de wolken, maar team Far Out was al onderweg naar Spartacus Series te Boom! Zoals elke keer vol energie en klaar om alles te geven. Terug naar de roots, waar alles is begonnen. Lees hier een kort verslag Spartacus Run Boom. Of bekijk de fotogalerij.

Team Far Out verslag Spartacus Run Boom

Bij aankomst stonden we bovenop de helling en konden heel het terrein overschouwen, dit gaf ons meteen een wauw-gevoel en nog meer zin om eraan te beginnen. Nadat we het hele team hadden verzameld konden we aan de wedstrijd beginnen. Na de ramp moesten we meteen de steile helling oplopen en daar hadden we ons aan mispakt. Het was moeilijker dan het eruit zag. Er waren heel veel hindernissen met water en dankzij het zonnetje waren deze warmer dan gedacht.

In het begin van de wedstijd bleef ons team samen, maar onderweg werden we toch verspreid. Spijtig genoeg is onze kapitein net na de 9 km tegen een ijzeren piket gelopen die in het midden van het terrein stond. Hij werd naar de spoed afgevoerd met een fameuze snee in zijn been. Het duurde op dat moment wel heel lang vooraleer er hulp kwam. Voor de ongerusten, hij is levend en wel en van de organisatie heeft hij toch nog zijn medaille ontvangen. Na zijn avontuur in het ziekenhuis heeft hij zich toch nog bij de rest van het team gevoegd om te genieten van de laatste avondzon!

Wederom een geslaagde dag voor team Far Out en op naar de volgende Spartacus (Break out) waar onze kapitein naar verluidt opnieuw aan de start zal verschijnen.

Langs deze weg nog een hartelijke dankjewel aan de mevrouw die onze kapitein zijn been prima heeft afgebonden, alsook de dame die haar sjaal heeft aangeboden en niet heeft teruggezien. (Hij was te bebloed om bij te houden.)

Hierbij de foto’s Spartacus Run Boom.

Ons klein mannen deden trouwens ook mee. Lees hun verhaal over de Kids Spartacus Run Boom.

Zin gekregen om mee te doen? In de In de Kijker over de KBC Spartacus Series vind je onderaan een lijstje met alle Spartacus Runs van dit jaar.

Tekst: Olivier Van Agtmael