De Teva Original Universal Premier: oude ziel, nieuwe zool!

Teva Original Universal Premier collectie
Teva Original Universal Premier collectie

32 jaar vakmanschap en historie, dat is waar de Teva Original Universal Premier collectie voor staat. Maar Teva zou Teva niet zijn als het die iconische schoen van toen niet in een modern, hedendaags jasje had gestoken. Denk aan een supercomfortabel voetbed en de nieuwe FloatLite topzool Of aan het feit dat je kan kiezen uit verschillende kleuren en twee upper materialen. Hoe Teva van iets goeds, iets beters weet te maken!

Wie de nieuwe collectie bekijkt, kan niet ontkennen dat de nieuwe Teva Original Universal Premier de sfeer van de klassieke stijl en avontuurlijke geest van een van Teva’s allereerste sandalen exact weet te vangen. Wie even verder kijkt ziet ook meteen dat de nieuwe telg in de Teva-familie eveneens aan de eisen van de moderne outdoorconsument voldoet. Geliefd om zijn bekende cult style jaren 90 looks, gemaakt met hedendaagse materialen en verkrijgbaar in gloednieuwe designs.

De ster in de collectie is ongetwijfeld de nieuwe Teva Original Universal Premier, een outdoorsandaal die je – dankzij zijn looks, supercomfortabel voetbed, waterbestendige en voorgevormde straps, de nieuwe FloatLite topzool en rubberen buitenzool met extra veel tractie – werkelijk kan inzetten voor heel uiteenlopende buitenactiviteiten. Een zomerse wandeling of een zalig lange hike, die fantastische road trip, een city trip of – waarom niet – voor je volgende festivalbezoek. De zomer komt er immers aan!

Geen dag of activiteit is natuurlijk hetzelfde voor een outdooravonturier. Daarom is de Teva Original Universal Premier verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen die qua comfort, steun en veelzijdigheid aan al je eisen voldoen. Kies voor de stijlvolle, lederen variant of voor de textiel-nyloncombinatie in een gedurfde kleur. De lederen versie is verkrijgbaar in vier verschillende versies voor heren en vier voor dames, de textiel-nylonvariant in vier varianten voor heren en drie voor dames. Je kan alle modellen bekijken op www.teva-eu.com.