Home Nieuws OutDoor Friedrichshafen trend #4 Ecovriendelijke drinksystemen

OutDoor Friedrichshafen trend #4 Ecovriendelijke drinksystemen

0
OutDoor Friedrichshafen trend #4 Ecovriendelijke drinksystemen
Klean Kanteen voor baby's

Wie ook maar een greintje respect heeft voor het milieu heeft plastic wegwerpflesjes al lang vaarwel gezegd. Zeker tijdens outdooravonturen en al helemaal dankzij zo’n variatie aan praktische en ecovriendelijke drinksystemen.

Praktische en ecovriendelijke drinksystemen

  • Katadyn – BeFree water filtration system WINNER INDUSTRY AWARD

Wanneer je in de natuur bent ben je beperkt in de hoeveelheid water die je kan meenemen. Daar komt de BeFree met een oplossing. Deze flexibele drinkbus kan zeer compact worden weggestopt tussen alles in de rugzak en kan worden boven getoverd wanneer je je watervoorraad wil inslaan. Het BeFree filter systeem filtert alle schadelijke stoffen en materialen uit het water door een simpel filter systeem. Hierdoor kan je water nemen uit de kraan maar evengoed uit meren en rivieren. Door de filter wordt het water veilig om te drinken.

Katadyn BeFree
Katadyn BeFree
  • Klean Kanteen – Kid kanteen baby bottle

Zit outdoor echt in het gezin, en wil je deze liefde voor de natuur en het avontuur doorgeven aan de kleinste in het gezin? Dan is de Klean Kanteen baby bottle iets voor jullie. De roest vrij stalen drinkbus voorzien van een speen zodat ook jou kleine spruit kan meegenieten van het outdoor leven. Doordat de bus vervaardigd is uit staal kan hij best tegen een stootje en hoef je geen angsten te doorstaan wanneer de kleinste hem in het rond zwiert.

Klean Kanteen voor baby's
Klean Kanteen voor baby’s
  • Drink Tanks – Growlers

Na een stevige wandeling een goeie pint. Nagenoeg elke Belg zal beweren dat er niets beter bestaat dan “een goei kou pint” na een geweldige wandeling. Drink Tanks heeft nu een draagbare tapinstallatie waardoor je zelfs boven op de berg of op een afgelegen bivak plaats je eigen bier kan tappen. De stainless steel thermos houd de drank koud en door de tap dop op de bus te plaatsen kan je een koud pintje tappen onder druk, overal ter wereld.

DrinkTanks biertje?
DrinkTanks biertje?