Home Nieuws OutDoor Friedrichshafen trend #5 trends in outdoormateriaal

OutDoor Friedrichshafen trend #5 trends in outdoormateriaal

0
OutDoor Friedrichshafen trend #5 trends in outdoormateriaal
Trends in outdoormateriaal: Vaude Greenshape

Technologische innovatie, aandacht voor het milieu en de outdoor lifestyle. Dat is wat opvalt qua algemene trends in outdoormateriaal op de OutDoor beurs in Friedrichshafen.

Trends in outdoormateriaal : 3 schoolvoorbeelden

  • Nikwax – Basefresh

De Basewash is zoals alle producten van Nikwax een wash in. De Basefresh is een geurverdrijvende conditionner voor alle technisch ondergoed en kleding met capillaire werking die aansluit als een tweede huid. Deze wash verhindert dat de zweetgeur bij intensief gebruik in de kleding kruipt en dus steeds fris blijft ruiken.

Nikwax Basewash
Nikwax Basewash
  • Vaude – Green Shape

Vaude doet er alles aan om de afvalberg te verkleinen. Zo gebruiken ze koffiegruis voor het produceren van de materialen van jassen. Ook Polyester recycleren ze zo veel mogelijk in nieuwe producten. Bij het behandelen van hun producten gebruiken ze dan ook geen vervuilende chemicaliën.

Vaude Greenshape rugzak
Vaude Greenshape rugzak
  • Lafuma – L’original

Urban lifestyle en outdoor lifestyle begint vaker en vaker door elkaar te lopen hier heeft Lafuma dan ook mooi op ingespeeld. Zij hebben hun originele eerste rugzak opnieuw uitgegeven maar voor de urban lifestyle met de accenten voor het nut in de bergen. Moderne materialen en productie zorgen voor een mooie afwerking met het authentieke accent.

Lafuma rugzakken
Lafuma rugzakken