Home Nieuws OutDoor Friedrichshafen trend #1 Multitools en outdoormessen

OutDoor Friedrichshafen trend #1 Multitools en outdoormessen

0

Het item dat je bij je moet hebben als je gaat kamperen, hiken of andere buitenavonturen beleeft? Maak je keuze uit een van deze gloednieuwe multitools en outdoormessen.

Multitools en outdoormessen

  • Gerber – Center Drive

De nieuwe multitool van Gerber vervolledigd het aanbod van deze messen fabrikant. Door het inventieve ontwerp van de schroevendraaier heb je nooit problemen meer met het snel los of vast draaien van vijzen en schroeven. Dit komt doordat de schroefkop centraal geplaatst staat. Hierdoor krijg je een meer natuurlijke draaibeweging. Buiten deze innovatieve schroefkop heeft deze multitool een eenvoudig te bedienen tang die met de hand uit geschoven kan worden. Voor de rest bezit deze multitool het standaard mes, priem en een mini koevoet voor het verwijderen van nagels.

Gerber
Gerber
  • Leatherman – Skeletool KBX

De nieuwe Leatherman Skeleton KBX is een compact zakmes voor dagelijks gebruik. Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig kwaliteitstaal en voldoet aan alle Leatherman eisen zoals we gewoon zijn van hun producten. Het mes is verkrijgbaar in metallic, groen en blauw en door de kleine omvang is het makkelijk te voorzien in elke werkkoffer of keukenschuif. Van briefopener tot het vellen van wild tijdens de jacht, dit mes kan het allemaal.

Leatherman
Leatherman
  • Leatherman – Juice B2

Soms heb je niet meer nodig dan een mes. Dit is het motto waaronder Leatherman de Juice B2 op de markt bracht. Doordat deze tool is voorzien van een standaard lemmet en een gekarteld lemmet kan je alle dingen waar een mes voor gebruikt kan worden doen.

Leatherman blauw
Leatherman blauw