Home Anders Outdoor Win een TomTom Adventurer outdoor gps-sporthorloge!

Win een TomTom Adventurer outdoor gps-sporthorloge!

0
Win een TomTom Adventurer outdoor gps-sporthorloge!
Win TomTom Adventurer

Lopen, hiken, fietsen, zwemmen, fitnessen, skiën… De TomTom Adventurer kan het allemaal. En wat nog beter is: van TomTom mogen we een zo’n Adventurer multisporthorloge ter waarde van 299 euro weggeven! Ik zou zeggen: lees snel onderstaande instructies en waag je kans!

Op onze website lees je alvast een review. Alles specs vind je op de website van TomTom zelf. Een ding moeten we je wel voor waarschuwen: met de TomTom Adventurer moet je gewoon de deur uit om zijn kunnen op de proef te stellen.

Hoe kan ik winnen?

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag. Tip: het antwoord op de wedstrijdvraag vind je op de Adventurer-pagina op de site van TomTom.
Van welk festival is de Adventurer het officieel outdoorhorloge?

2. Vul je antwoord en je gegevens vóór maandag 10 juli 2017 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 10 juli de winnaars en maakt deze op dinsdag 11 juli bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

.