Klean Kanteen isolatiefles en herbruikbare rietjes

0
37
Klean Kanteen isolatiefles en herbruikbare rietjes
Klean Kanteen isolatiefles en herbruikbare rietjes

Al een herbruikbare beker en strootjes in gebruik? Super! En anders is het hoog tijd om even stil te staan bij de enorme hoeveelheid koffiebekers, plastic flesjes en rietjes die we elk jaar wegsmijten. Terwijl de oplossing zo simpel is. Een Klean Kanteen isolatiefles en herbruikbare rietjes verkleinen je afvalberg enorm!

De missie van Klean Kanteen is iedereen een veilig alternatief aanbieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Klean Kanteen kwam als eerst met BPA-vrije roestvrijstalen drinkflessen op de markt. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met flessen in allerlei handige formaten, uitvoeringen en kleuren, alsook  accessoires zoals strootjes, schoonmaakborsteltjes en verschillende soorten deksels.

Klean Kanteen isolatiefles met Cafe Cap
Klean Kanteen isolatiefles met Cafe Cap

Klean Kanteen isolatiefles met Café Cap 2.0

Deze populaire reeks binnen het Wide-assortiment komt tegenwoordig met de nieuwe, verbeterde Café Cap 2.0. Ook deze Klean Kanteen isolatiefles is 100% lekvrij en geschikt voor zowel warme als koude dranken. Net als alle andere Wide-flessen (en in tegenstelling tot de meeste to-go bekers op de markt) is dit model heel eenvoudig te reinigen. De opening is zelfs groot genoeg om er ook eten in te bewaren. De thermos is beschikbaar in een scala aan hippe en tijdloze kleuren, in een 355, 473 of 591 ml-versie.

Herbruikbare rietjes van Klean Kanteen
Herbruikbare rietjes van Klean Kanteen

Herbruikbare rietjes

Zeker nu het zomer is zijn we geneigd de kleurrijke rietjes boven te halen voor een vrolijke toets, of voor de kids om makkelijker te drinken. Kies dan maar voor herbruikbare rietjes in roestvrij staal van Klean Kanteen. Verkrijgbaar in setjes van 4 stuks met schoonmaakborsteltje, met een 4 zwarte of 4 gekleurde siliconen tips. De rietjes passen in het tumbler deksel van Klean Kanteen (met afsluitbaar drinkgaatje).

Wil je weten hoeveel wegwerpflessen een gemiddeld gezin verbruikt per maand? Zoveel als in dit filmpje: