DOEN 2 september 2018: obstakelrun Battle of Thor

0
51
obstakelrun Battle of Thor

Weer een voor onze en misschien ook jullie agenda! De vierde editie van de obstakelrun Battle of Thor vindt plaats op zondag 2 september. De start- en aankomstlocatie liggen net als vorig jaar in het Thor Park, een unieke locatie op de oude mijnterreinen van Waterschei (Genk).

De obstakelrun Battle of Thor is er voor jong en oud. Het volledige parcours (12 km) oogt opnieuw spectaculair en gaat net als vorig jaar richting de loodzware mijnterrils, die bij de lange afstand bedwongen moeten worden. Met ongeveer 25 hindernissen is het vernieuwde parcours opnieuw een echte uitdaging. Maar alle obstakels zijn, mits wat extra hulp hier en daar, voor iedereen te doen.

Kleine Spartacussen

Ook wie jonger is dan 14 jaar kan komen proeven van het hele Spartacus-gebeuren. De minimumleeftijd voor de 7 km is 12 jaar. De Future Spartacus van 2 km is er voor 6 tot en met 11-jarigen. ). Vanaf dit jaar wordt deze afstand opengesteld voor deelnemers vanaf 12 jaar. Elke Little Spartacus kan begeleid worden door één volwassene. Voor de kinderen staan uitdaging en fun 100%. Het parcours en de hindernissen zijn aangepast en er is tijdsopname, zodat iedereen op zijn eigen tempo van zijn prestatie kan genieten.

Obstakelrun Battle of Thor praktisch

Wie deze fantastische uitdaging niet wil missen, aarzelt beter niet om zich in te schrijven. Iedere deelnemer ontvangt een prachtige herinneringsmedaille. Maar de organisatie zorgt vooral voor een geweldige ervaring, waar je met veel voldoening op zal terugkijken.

Lees het verslag van Team Far Out van vorig jaar.

Bekijk hieronder de promovideo van de obstakelrun Battle of Thor!