Home Nieuws Natuurlijke insectenwering: Care Plus Natural Anti-Insect

Natuurlijke insectenwering: Care Plus Natural Anti-Insect

0
Natuurlijke insectenwering: Care Plus Natural Anti-Insect
Natuurlijke insectenwering Care Plus

Even genieten van het zonnetje, een frisse neus halen. We zijn vaker buiten dan we denken. En als lezer van Far Out leef je natuurlijk het liefst de hele dag in the outdoors! Maar dan graag zonder te worden lastiggevallen door irritante insecten zoals muggen, teken en steekvliegen. Een must have voor wie kiest voor natuurlijke insectenwering: Care Plus Natural Anti-Insect.

Je kan van alles doen om je tegen insectensteken en -beten te beschermen. Ten eerste bedekkende kleding dragen en ten tweede een insectenrepellent smeren op de onbedekte huid. Onze favoriet in het gamma van Care Plus is de natuurlijke insectenwering: Care Plus Natural Anti-Insect.

100% plantaardige oliën

Het product bevat geen Deet en is gemaakt van 100% plantaardige oliën met onder andere citronella en lemon-eucalyptusextracten. Natuurlijke lemon-eucalyptus is het enige natuurlijke ingrediënt dat nu kan worden gebruikt als insectenwerend middel waarvan de effectiviteit is bewezen in wetenschappelijke (veld)studies.

De natuurlijke insectenwering Care Plus Natural Anti-Insect biedt 6 tot 8 uur bescherming tegen (malaria en dengue)muggen, zandvliegjes, midges, blackfly, steekvliegen, stalvliegen en teken.

100% veilig

Omdat Care Plus Natural Anti-Insect gemaakt is van plantaardige oliën is het tevens geschikt voor langdurig gebruik en bovendien veilig voor kinderen vanaf 3 maanden, alsook tijdens bv. de zwangerschap, de borstvoeding of voor mensen met een gevoelige of snel geïrriteerde huid.

Het product tast geen kunststoffen aan, zoals brilmonturen, fototoestellen en gelakte tafelbladen. Het heeft ook een aangename kruidengeur.

De oliën die worden gebruikt in Care Plus Natural Anti-Insect zijn gedestilleerd volgens een nauwkeurig en gecontroleerd productieproces.

CarePlus Infographic Citriodiol productieproces
CarePlus Infographic Citriodiol productieproces

Gesetteld voor de zomer

Je kan dus gerust zijn deze zomer. Gewoon spaarzaam, zorgvuldig en gelijkmatig insectenrepellent aanbrengen en je bent klaar om eropuit te trekken!

Natuurlijke insectenwering: Care Plus Natural Anti-Insect – prijs

Care Plus Natural Anti-Insect is verkrijgbaar in een versie van 15 ml, 60 ml en 200 ml voor respectievelijk € 3, € 11,15 en € 20,25.