Home Nieuws Win een Care Plus Travelset

Win een Care Plus Travelset

0
Win een Care Plus Travelset

Vervelende insecten, ongelukjes, felle zon… Outdooravonturiers, natuurliefhebbers en buitensporters kunnen zo’n handige Travelset van Care Plus wel gebruiken. Het goede nieuws: we geven er maar liefst 10 van weg! Lees snel onderstaande instructies en waag je kans.

Care Plus heeft een uitgebreid assortiment producten die het makkelijk maken om beschermd op reis te gaan: anti-insectenbeten en -steken, eerst hulp en hygiëne, zonbescherming… Alle producten zijn makkelijk mee te nemen, in diverse formaten verkrijgbaar en samengesteld door deskundigen.

Van de Care Plus Travelset mogen we van Care Plus maar liefst tien stuks weggeven. De handige set weegt slechts 135 gram en bevat vijf mini-sprays: anti-Insect DEET 40%, anti-Insect Natural, insect SOS, Sun Protection Waterproof SPF 30 en een aftersun. Met één flesje van 15 ml kan je ongeveer 100 keer sprayen!

Hoe kan ik winnen?

  1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag:
    Noem 2 van de 5 stappen om muggenbeten te voorkomen.
    (Tip: het antwoord op de wedstrijdvraag vind je in het artikel over het Zika-virus op onze site.)
  2. Vul je antwoord en je gegevens vóór maandag 14 augustus 2017 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*)
  3. Een onschuldige moederhand trekt 15 augustus de winnaars en maakt deze op woensdag 16 augustus 2017 bekend.

(*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

Deze wedstrijd is afgelopen