Home Deuter Deuter Aircontact Pro rugzak, voor backpackers en trektochten

Deuter Aircontact Pro rugzak, voor backpackers en trektochten

0
Deuter Aircontact Pro rugzak, voor backpackers en trektochten

Een verre reis gepland, op zoek naar avontuur, of in ieder geval naar een onvergetelijke ervaring? Dan staat een rugzak waar veel in kan en die je toch makkelijk kan dragen met stip bovenaan je wensenlijst. Wij kregen de Deuter Aircontact Pro rugzak in het vizier, en bestempelden hem meteen tot een ideale rugzak voor backpackers en lange trektochten.

De vernieuwde Deuter Aircontact Pro rugzak maakt zelfs een zware bepakking eenvoudig te dragen. Een ideale rugzak voor backpackers en lange trektochten dus, die ervoor zorgt dat je tijdens je reis letterlijk en figuurlijk alle bewegingsvrijheid hebt.

Rugzak met slim veel ruimte

Er is ruimte voor – afhankelijk van het model – 55 tot 70 liter materiaal, plus nog eens 15 liter extra in de hoogte. Slim pakken is nog altijd een must, maar daar kan je echt heel wat in kwijt. Bovendien komt de rugzak met een regenhoes en een apart vak voor natte spullen, is hij geschikt voor een drinksysteem en kan je er je wandelstokken of pickhouweel aan bevestigen. Je kan de rugzak op drie manieren opendoen: van bovenaf, onderaan en van voor. Het bovenvak is afneembaar om als dagrugzakje te grebruiken.

Gebruiksvriendelijkheidstest doorstaan

Het V-vormige rugpand, dat in verbinding staat met de schouderbanden en de heupvleugels, zorgt voor een optimale gewichtsoverdracht. Verder is de ruglengte eenvoudig aan te passen en blijft je rug een stuk droger en koeler dankzij de luchtcirculatie die door het rugsysteem loopt.

Voor de dames is er zelfs een speciale SL versie, die helemaal ontworpen is naar de anatomie van de damesrug en daardoor optimaal comfort biedt. Aan alles is dus gedacht.

Kortom: een verstelbare, stevige, stabiele en erg complete rugzak die over alle eigenschappen beschikt om ervoor zorgen dat jij met je backpack optimaal kan genieten van je avontuur.

www.deuter.be

Deuter Aircontact Pro55 rugzijde
Deuter Aircontact Pro55 rugzijde