Home Nieuws Wallonië en de Ardennen

Wallonië en de Ardennen

0
Wallonië en de Ardennen
Culinaire fietsroutes in Wallonië - provincie Namen (c) R. Grimonpont

Goeiedag beste fa van Wallonië en de Ardennen! De 6de editie van het jaarlijkse magazine Oooh! Was ik maar… is er en heeft voor ieder wat wils! Met een bewegwijzerd fietsparcours langs de Maas, speciaal voor jou uitgestippeld, geven ze je een fantastische ervaring! Goed voor 155 km fietsplezier.

Tijdschrift Oooh! Was ik maar…

Of je nu houdt van een gastronomisch uitje, bootje varen of fietsen langs de Maas en ondertussen genieten van een prachtig landschap, in Wallonië kan het allemaal!

Het Zuiden van ons land heeft heel wat te bieden en de 6de uitgave van het tijdschrift staan boordevol ideeën. Het enige wat je nog te doen staat, is genieten… Genieten in eigen land!

Langs de Maas met de fiets

‘La Meuse à Vélo’ is een volledig uitgestippeld en bewegwijzerd parcours, goed voor 155 km fietsplezier langs een van de meest romantische rivieren van België.

Kom naar de Espace Wallonie

Wil je meer info over Wallonië en de Ardennen en werk je in Brussel? Kom dan over de middag snel bij hen langs! Vlakbij de Grote Markt.

Vanaf 9 september loopt er trouwens een tentoonstelling met als thema “Smullen in Wallonië”.

Vraag je kortingsbon aan

Zin om er op uit te trekken en Wallonië te ontdekken? Ontdek de kortingsbonnen en geniet van tal van voordelen op bezoekers en verblijven.

Schenk jezelf een weekend aan met een voordelige prijs!