DOEN 11/11/2018: obstakelloop Neptunus Run in Oostende!

0
32

Op zondag 11 november 2018 vindt de zesde editie van de Neptunus Run plaats in badplaats Oostende! De Neptunus Run is de finale van de KBC Spartacus Series, een reeks van obstakelruns die van februari tot en met november het land doorkruist. Inschrijven kan nog! Wees erbij. Met 4000 verwachte deelnemers is dit het grootste loopevenement aan de kust.

Obstakelloop Neptunus Run in Oostende

Rond Fort Napoleon wordt een parcours van 10 km met een 20-tal hindernissen gebouwd. De start en finish bevinden zich in het Openluchtcentrum Duin en Zee. De exacte startplaats is aan het Vuurtorendok, op 200 meter van de eventsite. Het parcours zal met een passage op het strand, de duinen, de haven en de Oostelijke strekdam opnieuw een echte uitdaging zijn, maar haalbaar voor iedereen die het op zijn/haar eigen tempo afwerkt.

De deelnemers zullen vanaf 11u starten in waves van +/- 200 personen. Zo kunnen alle deelnemers op een vlotte manier de obstakels overwinnen, al zullen ze natuurlijk ook de strijd moeten aangaan met de wind, het zand en misschien zelfs het zeewater.

Alle deelnemers krijgen naast een geweldige ervaring, ook een uniek Neptunus Run T-shirt en een prachtige herinneringsmedaille. Er worden slechts 4000 deelnemers toegelaten. Wie deze uitdaging niet wil missen, aarzelt beter niet om zich in te schrijven. Inschrijven kan via sport.be.

De Neptunus Run is een organisatie van Golazo Sports en maakt deel uit van de KBC Spartacus Series, een verzameling van massalopen die een echte uitdaging vormen voor de lopers. De Neptunus Run is de laatste in deze reeks voor 2017.

De KBC Spartacus Series steunt dit jaar ‘Thousand Hills of Hope’. Een bijzonder mooi project van atlete Imana Truyers in haar geboorteland Rwanda.