Home Nieuws Win een Deuter Aircontact Pro rugzak!

Win een Deuter Aircontact Pro rugzak!

0
Win een Deuter Aircontact Pro rugzak!

Op zoek naar een ideale rugzak voor een verre reis of lange trektocht? Dan hoef je het niet ver te zoeken: de Deuter Aircontact Pro is voor dit soort avonturen perfect. En wat nog beter is: van Deuter mogen we er 1 weggeven! Het model dat we ter beschikking stellen voor deze winactie is de Aircontact Pro 55 in SL-versie (women’s fit), zoals afgebeeld.

In deze ergonomische gebouwde, verstelbare en erg complete rugzak past 55 liter materiaal, plus nog eens 15 liter extra in de hoogte. Daar kan je al heel wat in kwijt! Handige extra’s zijn onder andere de ingebouwde regenhoes, het apart vak voor natte spullen en het afneembare bovenvak (om als dagrugzakje te gebruiken), plus het feit dat je de rugzak op drie manieren kunt opendoen: van bovenaf, onderaan en van voor.

Hoe kan ik winnen?

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Wat is volgens Deuter het belangrijkste bij het inpakken van een rugzak?
 
Tip: Het antwoord vind je op de website van Deuter onder het menu-item ‘Advies’ > Tips over het omgaan met rugzakken.
 

2. Vul je antwoord en je gegevens vóór maandag 11 september 2017 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Een onschuldige hand trekt maandag 11 september de winnaars en maakt deze op dinsdag 12 september bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.