Home Materiaal 2017 Nieuwe collectie Sprayway bergsport- en regenjassen: 3 favorieten

Nieuwe collectie Sprayway bergsport- en regenjassen: 3 favorieten

0
Nieuwe collectie Sprayway bergsport- en regenjassen: 3 favorieten
Nieuwe collectie Sprayway regenkledij

Dat ze in Groot-Brittanië sterk zijn in het ontwerpen van regenkledij behoeft weinig uitleg. Ook Sprayway staat hier sterk in zijn schoenen en wordt tot op heden beschouwd als één van de grondleggers van die Britse traditie. De nieuwe collectie Sprayway bergsport- en regenjassen is wederom niet te versmaden.

Sprayway heeft een uitgebreide lijst aan absolute bestsellers in hun assortiment, maar laat zich hierdoor niet weerhouden de uitdaging van de nieuwste technieken en materialen te beproeven. Resultaat is een ijzersterke nieuwe collectie Sprayway bergsport- en regenjassen, vervaardigd uit de beste materialen als Gore-Tex, Polartec, Gore Windstopper, … maar ook met een frisse en trendy ‘lifewear’ look.

Nieuwe collectie Sprayway bergsport- en regenjassen

Functioneel met een trendy look!

Onze drie favorieten:

1. MAYA HOODY

De Sprayway Maya Hoody is je partner-in-crime tijdens de winter. Door de high-loft voering voelt deze hoody lekker zacht en warm aan. Je kan jezelf erin dommelen en samen de koude winterdagen tegemoet gaan. Adviesverkoopprijs: 90 euro.

Sprayway Maya Hoody
Sprayway Maya Hoody

 

2. DALE PARKA

Sprayway’s coole casual winterjas, 100% water- en winddicht en met een warme fleece binnenin. De voering van de mouwen is voorzien van Taffeta lining, waardoor je makkelijk een fleece of hemd onder je jas kan aandoen zonder dat deze opstropt. Heeft zeven (!) verschillende zakken. De namaakpels op de kap is afneembaar. Adviesverkoopprijs: 230 euro.

Sprayway Dale Parka
Sprayway Dale Parka

 

3. LEONORA 3 IN 1

De Sprayway Leonora 3-in-1 jas is een tweelaagse Gore-Tex regenjas, die zeer water- en winddicht is, met extreem goed ademend vermogen. Deze duurzame jas beschermt je bij elke trektocht, en dankzij de extra rits aan de binnenzijde kan de bijgeleverde 200gr fleece erin worden geritst voor de koudere dagen. Adviesverkoopprijs: 250 euro.

Sprayway Leonora 3-in-1
Sprayway Leonora 3-in-1

Info verkooppunten: www.hikeaway.be

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf × 2 =