Home Lees Far Out Online 2017 Herfst In de kijker: TomTom Runner 3

In de kijker: TomTom Runner 3

0
In de kijker: TomTom Runner 3
TomTom Runner 3

Twee, nee drie extra wensen hebben we als het op een sporthorloge aankomt: behalve meer dan alleen onze loopprestaties en route bijhouden, verwachten we een perfecte integratie met onze smartphone en favoriete apps, hebben we geen zin in een hartslagband en houden we van een streepje muziek. De TomTom Runner 3 nagelt over de hele lijn de spijkers op de kop.

Anders dan de naam doet vermoeden, kan de TomTom Runner 3 veel meer dan real time afstand, snelheid, tempo en routes bijhouden tijdens het hardlopen. Hij fietst, wandelt, fitnest of zwemt namelijk even graag, en omdat het leven meer is dan sporten allen, trackt hij ook nauwgezet je stappen, slaappatroon en calorieverbranding.

TomTom Runner 3 features en modellen

Voor het prijsverschil (de basisversie kost € 129, de meest uitbreide € 249) grijpen we meteen naar het ‘topmodel’ dat een hartslagmeter aan de pols heeft, inclusief de mogelijkheid om in verschillende zones te trainen, alsook 3GB opslagruimte voor meer dan 500 liedjes. Gedaan met die vervelende hartslagband. En ook gedaan met het meesleuren van je smartphone als je graag met muziek traint.

Kers op de taart

De kers op de taart is ongetwijfeld de TomTom Sports-app. Hierdoor kun je al je activiteiten koppelen met je mobiele telefoon en synchroniseren met je favoriete apps. Maak dagelijkse of wekelijkse doelstellingen, track al je activiteiten tot in detail, toon je PR’s en deel je resultaten met je vrienden. De TomTom Sports-app ‘praat’ trouwens ook met Google Fit en Apple Health. Een ander nieuw snufje is de routeverkenning, waarmee je te allen tijde de weg naar huis terugvindt.

www.tomtom.com

De TomTom Runner 3 in een notendop

  • Multisport gps-horloge: hardlopen, wandelen, zwemmen, fitness…
  • 24/7 Activity tracker: hartslag, stappen, actieve minuten en verbrande calorieën
  • Ingebouwde hartslag: zie je hartslag op je pols
  • Geïntegreerde muziekspeler: 3GB beschikbare opslagruimte
  • Routeverkenning: vind altijd je beginpunt terug
  • Waterbestendig (5 ATM)
  • Verwisselbaar bandje
  • Lange batterijlevensduur: tot 3 weken activity tracking, 11 uur gps en 5 uur gps + hartslag + muziek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 × drie =