Home Lees Far Out Online 2017 Herfst In de kijker: Teva Arrowood

In de kijker: Teva Arrowood

0
In de kijker: Teva Arrowood
Teva Arrowood Utility

Een duizendpoot aan je voeten? Teva Arrowood!

Veelzijdig, licht en comfortabel? Check. Weerbestendig? Check. Geschikt voor the outdoors en de stad? Check! De nieuwe Arrowood-collectie van het merk Teva is een kolfje naar de voet van stijlvolle buitenconsumenten. Ideaal om wandelingen in de natuur te combineren met genieten van de (winter)zon op een hip terrasje.

Over de Arrowood-collectie schreven we al vaker. De lichtgewicht outdoor schoenen zijn het toppunt van veelzijdigheid. Robuust genoeg voor je volgende ontdekkingsreis en tegelijk stijlvol als geen ander, zodat je geen tig paar schoenen hoeft mee te zeulen voor je eerstvolgende trip.

De looks van de nieuwe herfstcollectie gaan terug naar de roots van Teva; de oprichter groeide namelijk in de jaren zeventig op in Colorado en was een echte buitenavonturier. Maar het is de combinatie met de frisse outdoor look, moderne materialen en de revolutionaire FloatLite-technologie in de zool die er een echt hedendaagse stapper van maakt.

Buitenavonturiers met veters

Wat je buitenactiviteit ook is, eigenlijk is er een Arrowood voor elke avonturier. De lage en middelhoge stijlen zijn waterproof en bevatten de FloatLite-technologie, die boogt op een ultralichte en duurzame foamconstructie in de zool. De Lux versie biedt een waterproef leren bovenkant. Wij zijn ook helemaal weg van de nieuwe herfstkleuren: Sand, Olive, Charcoal Grey en Picante.

De nieuwste telg in het gamma voor heren is de Arrowood Utility, in hoog en mid model. Deze stijlvolle boot biedt de steun en duurzaamheid waar je naar op zoek bent voor wat ruiger terrein, of wanneer het weer zo kan omslaan. Dit model heeft een waterbestendige lederen upper en ademend mesh voor extra draagcomfort. Laat de herfst maar komen!

www.teva-eu.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

5 × 3 =